Eveniment

Gala CEO Awards 2019, expresia admiraţiei: Business MAGAZIN i-a premiat pe cei mai admiraţi CEO din România

Gala Business MAGAZIN CEO Awards 2019

Gala Business MAGAZIN CEO Awards 2019

Autor: Ioana Matei

25.10.2019, 12:37 1566

Câteva sute de invitaţi, o atmosferă festivă şi zece premianţi sunt reperele ediţiei cu numărul 10 al galei CEO Awards din 2019. În fiecare an, evenimentul recunoaşte performanţele acelor CEO care au câştigat respectul colaboratorilor, al partenerilor de afaceri, al angajaţilor şi – de ce nu? – al concurenţilor.

În cadrul ediţiei de anul acesta a evenimentului CEO Awards, am avut o aniversare dubla: 15 ani de Business MAGAZIN si 10 ani pentru catalogul 100 CEI MAI ADMIRATI CEO DIN ROMÂNIA, pe care ne asumăm drept unul dintre cele mai subiective demersuri de pe piaţa media.

Realizat pe baza voturilor primite de la peste 500 de reprezentanţi ai mediului local de afaceri, acesta nu este un simplu clasament, ci un barometru al exemplelor de lideri de pe scena businessului românesc.

Şi anul acesta, în cadrul galei CEO Awards, am aplaudat performanţele acelor CEO care şi-au câştigat respectul şi admiraţia în rândul colaboratorilor sau a partenerilor de afaceri şi s-au făcut recunoscuţi pentru implicarea lor în cadrul companiei, dar şi prin reuşitele aduse pentru aceasta.

Am acordat premii prin care să recunoaştem performanţele primilor 10 lideri din clasamentul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA.

  1. Daniel Dines, CEO şi cofondator al UiPath
  2. Roxana Maftei, proprietar Farmacia Tei
  3. Dragoş Pavăl, preşedinte şi cofondator Dedeman
  4. Iulian Stanciu, fondator eMAG
  5. Vladimir Sterescu, country manager, CGS România
  6. Cristina Bâtlan, proprietar Musette
  7. Laura Ţeposu, cofondator şi director de dezvoltare Libris.ro
  8. Affan Yildirim, General Manager, Anchor Grup
  9. Frank Wagner, CEO, Lidl România
  10. Florin Talpeş, CEO şi cofondator Bitdefender

Anul acesta, au aderat la obiectivul nostru de a găsi cei mai admiraţi CEO din România reprezentanţii platformei de resurseumane undelucram.ro, care au ajutat la realizarea platformei de votare prin care s-a realizat clasamentul admiraţiei.

Anuarul 100 CEI MAI ADMIRAŢI CEO DIN ROMÂNIA va fi disponibil pe piaţă şi distribuit abonaţilor începând cu luni, 28 octombrie.  Partenerii evenimentului au fost:  Superbet, Sixt Group, Afi Park Brasov, Afi Tech Park, Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica, Regina Maria, Agricola, Casa Victoria, Biroul de Traduceri Champollion, Floraria Ameli, Diverta, Parma Food, Bo Concept, Biavati Events.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO