Eveniment

Gala După Afaceri Premium şi-a desemnat, miercuri seară, „ambasadorii” proiectelor reprezentative din ultimul an în sfera de lifestyle de lux

Gala După Afaceri Premium şi-a desemnat, miercuri...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.10.2022, 11:18 153

Turismul, parfumurile, moda, industria frumuseţii, inovaţiile din tehnologie, arta, designul, promovarea patrimoniului – au fost doar câteva dintre domeniile din care au venit premianţii Galei După Afaceri Premium, ajunse anul acesta la cea de-a douăsprezecea ediţie.

Gala este evenimentul anual care completează revista După Afaceri Premium, un proiect editorial al Ziarului Financiar, care apare lună de lună şi care celebrează idei din sfera de lifestyle de lux.

Executivi, antreprenori, oameni din mediul de business, români, dar şi expaţi, au fost participanţii evenimentului care, an de an, dedică o serie de premii celor care pun umărul la o societate mai bogată din punct de vedere cultural şi al experienţelor premium de zi cu zi.

„Revista După Afaceri Premium celebrează arta de a trăi frumos după afaceri. Eu, personal, am ales după afaceri şahul”, a spus Vlad Ardeleanu, preşedintele Federaţiei Române de Şah, premiantul distins pentru rolul său de „manager” al minţilor strălucite.

El a fost doar unul dintre cei care au vorbit în faţa publicului. Alte 14 premii au fost acordate pe scena galei, la care au participat peste 200 de invitaţi – prieteni şi cititori ai revistei.

Puteţi citi un material amplu despre cum a fost la Gala După Afaceri Premium – ediţia 2022, în Ziarul Financiar de vineri, 21 octombrie 2022.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO