Eveniment

Gala ZF 24 de ani. Adrian Sârbu, fondatorul ZF: Acum 24 de ani, România avea un PIB de 40 de miliarde de euro, astăzi avem de 7 ori mai mult. Întrebarea mea în fiecare an a fost de ce nu puteam să avem şi mai mult?

Gala ZF 24 de ani. Adrian Sârbu, fondatorul ZF: Acum 24...

Autor: Alex Ciutacu

24.11.2022, 20:24 95

Acum 24 de ani, România avea un PIB de 40 de miliarde de euro, astăzi avem de 7 ori mai mult. Întrebarea mea în fiecare an a fost de ce nu puteam să avem şi mai mult? De ce polonezii au 560 de miliarde de euro? Şi sigur că în momentul în care mă întreb, mă gândesc şi la cei trei mari jucători din România de astăzi în economie, statul - care din nefericire este, prin reprezentanţii lui - şi nu e o chestie de emoţie sau atitudine, e o chestiune de realiate, cel mai mare divizionar în alocarea de capital din România, apoi businessul internaţional, aşa-numitele multinaţionale, dar şi companii mici care fac business în România, şi nu în ultimul rând, businessul românesc, care s-a născut, şi care astăzi este aproape la egalitate ca şi output cu multinaţionalele, a declarat Adrian Sârbu, fondatorul ZF, în cadrul galei ZF 24 de ani. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO