Eveniment

​Georgeta Grecu pleacă după un deceniu de la conducerea Hotelului Cişmigiu şi se alătură echipei Winsedswiss, unde va prelua funcţia de senior consultant

​Georgeta Grecu pleacă după un deceniu de la...

Autor: Miruna Diaconu

14.04.2022, 15:37 524

Georgeta Grecu se alătură echipei Winsedswiss în funcţia de senior consultant, dar şi ca trainer al academiei de ospitalite Ohma by Winsedswiss. Georgeta Grecu a ocupat încă din 2012 funcţia de director general al Hotelului Cişmigiu.

„Îi mulţumesc Georgetei că a răspuns afirmativ dublei provocări lansate şi anume celei de a fi Senior Consultant al diviziei de consultanţă şi gestiune hotelieră a grupului, HMC by Winsedswiss, iar totodată şi trainer al academiei în ospitalitate, Ohma”, afirmă Christine Schillings, Chief Executive Officer Winsedswiss România.

Georgeta Grecu s-a implicat activ în deschiderea a trei mari hoteluri, inclusiv a primului hotel Sofitel din România. În Londra şi Paris a ocupat diferite funcţii în structura grupului Accor, iar în Bucureşti a activat şi ca manager de evenimente la World Trade Center.

„Poziţia de trainer al academiei Ohma  îmi oferă satisfacţia de a împărtăşi din know-how-ul acumulat pe parcursul carierei mele în acest domeniu. Poziţia de Senior Consultant în strategie şi management în ospitalitate îmi dă ocazia de a-mi pune experienţa la dispoziţie şi pentru un alt segment aflat la început de drum, respectiv investitorul, antreprenorul. Suntem alături de antreprenor de la faza de pre-deschidere, până la pregătirea deschiderii hotelului şi, mai departe, la evaluarea operaţiunilor hoteliere, cu scopul de a crea şi integra abordarea de tip „hospitude“(atitudinea ospitalieră) care va constitui punctul de plecare al unei excelente experienţe a oaspetelui în hotel“, declară Georgeta Grecu, noul Senior Consultant al Winsedswiss România şi trainer în cadrul academiei Ohma by Winsedswiss.

Winsedswiss România face parte din grupul educaţional elveţian cu acelaşi nume, care ale filiale în Elveţia, România, Cipru şi Serbia, şi are ca obiectiv principal crearea şi derularea de programe educaţionale. Ohma by Winsedswiss a fost deschisă în 2020 la Oradea, sub licenţa EHL.

​​​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO