Eveniment

Gheorghe Dincă va fi dus din nou la Casa Grozei. Căutările au fost reluate pe lac

Gheorghe Dincă va fi dus din nou la Casa Grozei....

Autor: Florin Zafiu

28.07.2019, 08:56 2698

Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariţiei Alexandrei, fata de 15 ani din Olt, este dus din nou duminică la casa în care se presupune că a avut loc crima, urmând să fie făcute noi cercetări. Totodată, pentru a doua zi consecutiv, au fost reluate căutările pe lac.

Scafandrii nu au găsit sâmbătă, în lacul aflat la circa un km distanţă de casa lui Gheorghe Dincă, decât resturi animale, fără a identifica vreo urmă a unei crime.

Totodată, suspectul a fost adus la casa de la ieşirea din Caracal, acolo unde a fost martor la percheziţii circa 7 ore. Audierile la faţa locului vor fi reluate duminică, a confirmat DIICOT.

În faţa anchetatorilor, suspectul nu îşi recunoate faptele. Spune doar că a făcut foc pentru a se feri de ţânţari. În cenuşa aflată într-un butoi metalic din curtea casei, anchetatorii au găsit mai multe fragmente de oase calcinate şi 21 bucăţi dinţi de natură umană, iar în maşina bărbatului era un cercel al Alexandrei, identificat de mama ei.

Sute de oameni s-au strâns sâmbătă în faţa casei suspectului huiduind anchetatorii pentru modul în care au acţional şi pe Gheorghe Dincă.

Alexandra este dispărută de miercuri, iar joi a reuşit să sune de trei ori la 112, unde a anunţat că a fost sechestrată şi violată. Poliţiştii au ajuns după 19 ore la locaţia suspectului, acuzând STS că a dat date greşite privind localizarea şi că nu au avut mandat să intre. Pe de altă parte, într-un raport al procurorului de caz se arată că mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar poliţiştii au acţionat la 6.00 dimineaţa pentru că nu era echipă la muncă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO