Gral Medical: Serviciile de spitalizare de zi au înregistrat o creştere cu 23% iar serviciile de laborator cu 18%

12 mar 2018 Autor: Mirabela TironGral Medical, unul din cei mari jucători de pe piaţa serviciilor medicale private, a finalizat anul trecut cu venituri de 123 milioane lei (27 milioane euro) la nivel de grup, afaceri în crestere cu 17% faţă de anul anterior, potrivit reprezentanţilor companiei.

Cele mai importante cresteri au fost inregistrate de Spitalul OncoFort (27%), secţiile noi de radioterapie şi chimioterapie, din 2017 semestrul doi, au preluat rapid listele de aşteptare, iar noul aparat de radioterapie Versa HD lucrează la capacitate maxima. Cu noile tehnologii implementate pot fi abordate, rapid si eficient, o paleta mult mai mare de afecţiuni oncologice, potrivit oficialilor companiei.

Serviciile de spitalizare de zi au înregistrat creşteri cu 23%, iar serviciile de laborator au avut creşteri cu 18%, atât prin mărirea numărului de pacienţi arondaţi în centrele existente dar şi prin deschiderea unor noi laboratoare sau centre de recoltare. Totodată centrele Gral Medical din provincie, ce îşi desfăşoară activitatea în şase judeţe din ţară, au terminat cu un avans de 25% faţă de perioada similară a anului trecut.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
servicii
, crestere
, medici
, inregistrare
, laborator
, spitalizare
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide