Eveniment

Grigore Horoi, preşedintele grupului de firme Agricola Bacău (industria cărnii): "Cei care au decis aceste măsuri fiscale nu au explicat bine care este scopul acestor acţiuni"

Grigore Horoi

Grigore Horoi

10.11.2017, 00:00 215
Grigore Horoi, preşedintele grupului de firme Agricola Bacău (industria cărnii) spune:

"În ceea ce ne priveşte pe noi, transferul obligaţiilor de la noi la angajat va fi compensat de o creştere a salarilor pentru că nu ne putem permite o reducere a salarilor nete. Altfel, ne pleacă oamenii. Nu ne putem gândi că grupul Agricola o va duce mai bine dacă salariaţilor noştri le merge mai rău.

Cei care au decis aceste măsuri fiscale nu au explicat bine care este scopul acestor acţiuni. Oamenii sunt speriaţi că angajatorul nu are obligaţia să mărească salariul net.

Ne vom strădui să păstrăm cel puţin acelaşi salariu net pentru cei 2.900 de angajaţi din grupul nostru pentru că suntem conştienţi ca veniturile  oamenilor din industria alimentară nu sunt atât de mari mari încât să îţi permiţi să le mai diminuezi."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO