• Leu / EUR4.8922
  • Leu / GBP5.5612
  • Leu / USD4.4928
Eveniment

Grupul Accor va deschide în 2024 două hoteluri, sub brandurile Tribe şi Adagio, într-o singură clădire din zona Basarab a Capitalei

Grupul Accor va deschide în 2024 două hoteluri, sub brandurile Tribe şi Adagio, într-o singură clădire din zona Basarab a Capitalei

Autor: Miruna Diaconu

19.08.2021, 15:13 439

Grupul hotelier francez Accor, prezent cu 15 hoteluri în România, are în plan deschiderea a două unităţi, sub brandurile Tribe şi Adagio, amenajate în cadrul aceleaşi clădiri, în zona Basarab din Bucureşti. Iar investiţia se ridică la 50 milioane de euro în tot complexul.

Cele două hoteluri vor fi deschise în 2024.

„Conceptul revoluţionar al brandului de lifestyle Tribe şi confortul şi căldura aparthotelului Adagio vor genera un magnetism formidabil în jurul destinaţiei, datorită noutăţii lor şi pentru că se adresează unor segmente de piaţă care nu sunt acoperite de oferta de ospitalitate existentă - hoteluri de design şi stil de viaţă pentru nomazi contemporani şi sejururi pe termen lung. Prin urmare, suntem încrezători că vor fi întâmpinate cu căldură de piaţă şi se vor bucura de o lansare şi o operare de succes”, a declarat Frank Reul, Vicepreşedinte pentru Dezvoltare pentru Europa de Nord, Accor.

Viitoarele hoteluri vor fi localizate în cadrule complexului de lifestyle NestĂ Basarab. Tribe este cel mai nou brand de lifestyle al Accor, care se dezvoltă rapid în toată Europa, fiind poziţionat ca lider în sectorul luxului accesibil. Noul hotel va avea 85 de camere şi este creat pentru oaspeţi şi localnici, oferind un restaurant, un bar cu terasă exterioară, un spaţiu multifuncţional care poate fi împărţit în săli de întâlnire  separate şi parcare subterană. De asemenea, în cadrul hotelului va exista şi o piscină, o zonă de wellness şi o sală de fitness, care vor fi accesibile atât pentru clienţii hotelului, cât şi pentru comunitatea locală.

„Lansarea acestui proiect îndrăzneţ reflectă angajamentul nostru de a aduce în Bucureşti produse şi servicii noi, interesante, precum şi de a contribui la dezvoltarea comunităţii locale, prin regenerarea urbană a unei zone cu un potenţial semnificativ. Parteneriatul nostru cu Accor, lider global în domeniul ospitalităţii, garantează calitatea produselor noastre, precum şi excelenţa serviciilor. Echipa de profesionişti a Accor şi know-how-ul global completează în mod ideal capacităţile noastre de dezvoltare şi ne susţin în îndeplinirea viziunii noastre de a transforma hotelurile Tribe-Adagio într-o destinaţie de referinţă călătorii de afaceri şi de leisure, precum şi pentru comunitatea din proximitate", a declarat Lucian Marinescu, Pre-Opening General Manager, Tribe Bucharest Basarab & Adagio Bucharest Basarab.

Aparthotelul Adagio va avea 115 camere şi apartamente, un living care funcţionează ca recepţie şi lobby, o zonă pentru micul dejun, spălătorie automată pentru oaspeţi şi propria parcare privată subterană. Adaugio este conceptul pentru cei care caută confortul unui apartament cu servicii hoteliere.

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalităţii augmentate ce cuprinde peste 5.100 de hoteluri şi 10.000 de restaurante şi baruri din 110 ţări. În România, grupul Accor este prezent cu 15 hoteluri.
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.8922
Diferență: 0,131
Ieri: 4.8858
Azi: 4.4928
Diferență: 0,279
Ieri: 4.4803
Azi: 5.5612
Diferență: 0,1657
Ieri: 5.5520
Azi: 4.8793
Diferență: 0,0123
Ieri: 4.8787