Eveniment

Grupul de firme Carmistin, create de antreprenorul Iustin Paraschiv ,sponsorizează CS Universitatea Craiova

Grupul de firme Carmistin, create de antreprenorul Iustin...

Autor: Dorin Oancea, Mediafax

19.12.2017, 11:42 1003

Carmistin este un grup de firme din industria agro-alimentară care asigură un lanţ de producţie începând de la cultivarea pământului, creşterea animalelor şi la vânzarea produselor din carne. Recent, Carmistin a achiziţionat Avicola Târgu Jiu şi a anunţat o investiţie de 20 de milioane de euro pentru modernizarea companiei achiziţionate.

Prima apariţie a brandului La Provincia alături de echipa CS Universitatea Craiova a avut loc la meciul cu FC Viitorul Constanţa, meci câştigat cu 3-1 de echipa craioveană.

Reînfiinţată în 2016, după dizolvarea sa în 1994, Universitatea Craiova a participat, în sezonul 2017-2018, la UEFA Europa League. CS Universitatea Craiova evoluează în Liga 1 Betano, clasându-se în acest moment pe locul 3.

Înfiinţată în anul 2000, Carmistin este unul dintre cei mai mari jucători din industria agro-alimentară din România. Carmistin International, Avicarvil Farm, Avirom Plus, Avicarvil Procurment, Pajo Holding, Avicarvil, Pajo Agriculture, Porcellino Grasso şi Agrikilti formează un grup de firme care produce anual peste 20.000 de tone de carne de pui, 250.000 de porci şi 10.000 de vite în viu în cele 18 ferme specializate. Grupul deţine 14 ferme de pui în Vâlcea, Argeş şi Gorj, 3 ferme de porci în Vâlcea, Olt şi Hunedoara şi o fermă de vite în Prahova. Carmistin are în acest moment peste 1200 de angajaţi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO