Eveniment

Grupul german Continental a finalizat o investiţie de 10,5 mil. euro la fabrica de anvelope de la Timişoara

Grupul german Continental a finalizat o investiţie de...

Autor: Andrei Mazurchievici

15.12.2015, 00:00 311

Continental Anvelope a finalizat o investiţie de 10,5 mil. euro la fabrica din Timişoara, pentru un sistem de reducere a mirosurilor emanate în procesul de producţie, a anunţat luni compania. „Rezultatele măsurătorilor preliminare arată o reducere de până la 80% a percepţiei mirosului specific producţiei de anvelope“, a anunţat compania. Măsurătorile au fost efectuate între 1 şi 4 decembrie de către laboratorul Braunschweiger Umwelt-Biotechnologie din Germania.

„Lucrările de instalare a echipamentelor s-au încheiat în octombrie, iar etapa curentă este de recepţionare, reglaj şi calibrare a sistemelor“, a declarat directorul general al Continental Anvelope Timişoara, Sorin Samonid. Continental Anvelope Timişoara, prima şi cea mai mare investiţie a Continental în România, a fost înfiinţată în 1998 ca proiect greenfield, iar în 2000 a început producţia de serie. Grupul german a investit peste 370 mil. euro la Timişoara, de unde a livrat până în prezent peste 165 de milioane de anvelope.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO