Eveniment

Guvernul a stabilit ziua de 13 august 2016, zi de doliu naţional

Guvernul a stabilit ziua de 13 august 2016, zi de doliu...

Autor: Liviu Popescu

03.08.2016, 15:05 301

În memoria personalităţii Anei de România,  Guvernul a declarat 13 august 2016 zi de doliu naţional. În această zi toate instituţiile, autorităţile publice centrale şi locale vor arbora drapelul României în bernă. 

Drapelul va fi arborat în bernă şi la sediile partidelor politice, sindicatelor, patronatelor, instituţiilor de învăţământ, instituţiilor de cultură şi misiunilor diplomatice ale României, la punctele pentru trecerea frontierei, aeroporturi, porturi, gări şi autogări, precum şi ca pavilion pe navele şi ambarcaţiunile care navighează sub pavilion românesc. Aceeaşi obligaţie revine şi persoanelor fizice, dacă arborează drapelul României la domiciliu sau reşedinţă.

De asemenea, posturile naţionale de radio şi televiziune, precum şi instituţiile de cultură îşi vor adapta programul în mod corespunzător.

Slujba de înmormântare a Anei de România va avea loc sâmbătă, 13 august 2016, în Pronaosul Noii Catedrale de la Curtea de Argeş.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO