Eveniment

Guvernul Orban l-a pus secretar de stat la Finanţe pe Mihai Mandreş, care a fost pe aceeaşi poziţie şi în guvernele PSD. El a fost coleg la ING cu actualul ministru de finanţe

Mihai Mandreş

Mihai Mandreş

Autor: Răzvan Botea

18.01.2020, 00:00 861

Guvernul Orban l-a numit in funcţia de secretar de stat la Ministerul Finanţelor pe Mihai Mandreş, în vârstă de 52 de ani, care a avut această poziţie şi în guvernele anterioare PSD.

El era afiliat ALDE şi a plecat de la Finanţe anul trecut, când partidul din care face parte a ieşit de la guvernare.

Mandreş era prieten cu Daniel Chiţoiu, unul dintre liderii ALDE şi de asemenea a fost coleg la ING cu ministrul de finanţe Florin Cîţu.

Mandreş a absolvit în 1991 cursurile  Academiei de Studii Econo­mice Bucureşti în 1991 şi a lucrat în Banca de Export-Import a României după absolvire, până în 1998, când s-a angajat la ING ca arbitragist pe piaţa monetară, potrivit CV-ului său publicat pe site-ul Finanţelor. A plecat de la Ing în 2009, când a intrat în antreprenoriat. A încasat în 2018 106.704 lei pentru funcţia de secretar de stat pe care o ocupă.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO