Eveniment

Guvernul promite să finanţeze aproape 6.000 de IMM-uri cu câte 40.000 de euro până în 2021 din bani europeni

Guvernul promite să finanţeze aproape 6.000 de IMM-uri...

Autor: Florentina Niţu

11.04.2019, 00:05 864

Start Up Plus, alternativa din bani europeni a Start Up Nation, se adresează tinerilor din oraşe (cu excepţia celor din Bucureşti şi Ilfov) care vor să îşi dezvolte o afacere, dar care trebuie să treacă prin ample programe de training înainte de a obţine banii.

Programul România Start Up Plus, o linie de finanţare pentru românii care îşi dezvoltă o afacere în mediul urban, îşi propune să finanţeze 5.900 de IMM-uri şi să creeze peste 10.300 de locuri de muncă, potrivit reprezentanţilor Ministerului Fondurilor Europene. Acest program este finanţat din fonduri europene nerambursabile, iar beneficiarii pot primi până la 40.000 de euro pentru înfiinţarea unei companii.

„Am întocmit patru proiecte, aprobate pe România Start Up Plus şi numeroase planuri de afaceri din cadrul unor proiecte, de asemenea, câştigătoare. În proporţie de 80% antreprenorii se focusează pe rent-a-car, spălătorii şi service-uri auto, croitorii, mobilier, construcţii, cafenele sau baruri”, spune Dan Gabriel Ieremia, consultant pe fonduri europene.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO