Eveniment

Hai la mare: Programul ”Litoralul pentru toţi” va începe începe la sfârşitul acestei luni. Preţurile pornesc de la 35 de lei pe noapte

Hai la mare: Programul ”Litoralul pentru toţi” va...

Autor: Alexandru Nanu

21.05.2024, 09:01 579

O nouă ediţie a programului „Litoralul pentru toţi” va începe la sfârşitul acestei luni, cu preţuri ce pornesc de la 35 de lei pe noapte,  “Litoralul pentru toţi” se desfăşoară în perioada 31 mai – 20 iunie, prin care turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră cu tarife ce pornesc de la 35 de lei pe noapte de persoană, preţurile fiind cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon, conform celui mai recent comunicat de pe pagina de Facebook a Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).


Până acum, peste 65 de unităţi de cazare din toate staţiunile de pe litoralul românesc au aderat la program, oferind aproximativ 8.000 de locuri de cazare pe noapte. FPTR se aşteaptă ca până la începutul programului, peste 100 de hoteluri să se înscrie, ajungând la aproximativ 10.000 de locuri de cazare pe noapte.

Hotelurile de 2, 3 şi 4 stele din toate staţiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program.

„Continuăm acest program de succes, pe care românii îl aşteaptă în fiecare an. Este perioada în care preţurile pe litoral sunt cu până la 70% mai mici decât în vârf de sezon, iar pentru mulţi turişti reprezintă, poate, singura variantă prin care pot merge în vacanţă la mare câteva zile. Cele mai multe hoteluri vor fi deschise începând cu sfârşitul lunii mai, iar turiştii pot face deja rezervări de sejururi. În fiecare an, programul nostru a demonstrat că poate aduce bucurie şi relaxare pentru mii de familii care doresc să viziteze litoralul românesc. Scopul nostru este să oferim oportunitatea unui concediu accesibil pentru toţi românii, indiferent de buget, într-o perioadă în care preţurile sunt mult mai avantajoase. Şi în această ediţie, am colaborat cu numeroşi parteneri hotelieri pentru a ne asigura că oferim cele mai bune servicii şi condiţii de cazare. Suntem mândri că putem sprijini turismul românesc şi, în acelaşi timp, să aducem satisfacţie şi zâmbete pe feţele turiştilor noştri”, a declarat Dragoş Răducan, preşedintele FPTR.

Conform tarifelor de pe site-urile hotelurilor şi operatorilor de turism, până pe data de 20 iunie, românii pot petrece un sejur la mare la preţuri începând de la 35 de lei pe noapte de persoană, cazare fără mic dejun, la un hotel de 2 stele din staţiunea Eforie Nord. În staţiunea Mamaia, preţurile pornesc de la 100 de lei pe noapte de persoană în camera dublă, ofertă valabilă la un hotel de 3 stele, iar în celelalte staţiuni din sudul litoralului, tarifele încep de la 57 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la un hotel de 3 stele. Pentru cei care preferă pachete all-inclusive, acestea sunt disponibile la preţuri ce pornesc de la 200 de lei pe noapte de persoană în camera dublă la o unitate de 3 stele din staţiunea Jupiter.

Programul „Litoralul pentru toţi” se află la ediţia cu numărul 44 şi este singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24