Eveniment

Halep a învins-o pe Konta şi a dus scorul la 2-1 pentru România în confruntarea cu Marea Britanie

Halep a învins-o pe Konta şi a dus scorul la 2-1 pentru...

Autor: Denis Şchiopu

23.04.2017, 13:05 332

Partida dintre Halep (locul 5 WTA) şi Konta (7 WTA) a durat o oră şi 11 minute. Simona Halep a servit trei aşi, a comis trei duble greşeli, iar procentajul de reuşită la serviciu a fost de 67 la sută atât cu prima minge, cât şi cu cea de-a doua. Halep a avut 11 şanse de break, dintre care a concretizat cinci şi şi-a cedat serviciul o singură dată.

Imediat după meci, Simona a ţinut să le mulţumească fanilor din tribune, care au susţinut-o şi au venit în număr mare, în ciuda incidentelor din prima zi. Ea s-a declarat fericită că a reuşit să câştige pentru prima dată ambele meciuri din Fed Cup, chiar la Constanţa.

"Cred că este prima dată când se întâmplă asta şi sunt bucuroasă că s-a întamplat la Constanţa. Le mulţumesc suporterilor că au venit şi astăzi după tot ce s-a întâmplat ieri. Sper să fie la fel de gălăgioşi şi să câştigăm în continuare", a declarat Halep la DigiSport.

Sâmbătă, Simona Halep a adus primul punct pentru România, după ce a învins-o, scor 6-4, 6-1, pe Heather Watson. În a doua partidă a zilei, însă, Sorana Cîrstea (62 WTA) a fost învinsă de Johanna Konta, scor 2-6, 3-6.

Duminică mai sunt programate alte două partide, la simplu, între Irina Begu (33 WTA) şi Heather Watson (113 WTA), precum şi la dublu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO