Eveniment

Halep devine dezvoltator imobiliar. Cel mai nou business al Simonei: Construieşte încă un imobil în Mamaia

Halep devine dezvoltator imobiliar. Cel mai nou business...

Autor: Mihaela Măncilă

16.03.2019, 17:53 6893

Simona Halep îşi asigură viitorul şi după retragerea sa din tenis, de unde a strâns deja zeci de milioane de euro. Fostul lider mondial din circuitul feminin a prins gustul afacerilor, iar recent a direcţionat bani spre imobiliare, domeniu în care investeşte deja de câţiva ani.

Constănţeanca a început prin a cumpăra un hotel în Poiana Braşov, pe care l-a achiziţionat în schimbul a 2 milioane de euro, iar ulterior clădirea a fost subînchiriată.

Investiţiile sale în imobiliare au continuat şi, după ce anul trecut a dat în folosinţă un imobil ridicat în zona de nord a staţiunii Mamaia, acum a trecut la ridicarea unui nou imobil.

”Primul imobil s-a vândut imediat. Astfel de apartamente sunt foarte căutate, pentru că toată lumea vrea o casă de vacanţă la malul mării! Simona s-a orientat foarte bine către această zonă de afaceri", a precizat pentru telekomsport.ro un apropiat al familiei Halep. Sursa citată susţine că fratele tenismenei e responsabil cu noul proiect.

Tenismena are şi o afacere cu genţi de sport, care au legătură cu Roland Garros, turneul la care a câştigat primul titlu de Grand Slam, în 2018. Modelul genţilor poartă numele turneului francez şi este inscripţionat cu brandul SH.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO