Eveniment

Hidroelectrica, cea mai profitabilă companie de stat, îşi caută cinci şefi. Salariul: 7.700 de euro pe lună

Hidroelectrica, cea mai profitabilă companie de stat,...

Autor: Adelina Mihai

11.04.2019, 07:51 2315

Procesul de recrutare este gestionat de Pluri Consultants, o companie de HR cu 6 angajaţi l Listarea la bursă a Hidroelecrica, obiectivul noii conduceri.

Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică şi cea mai profitabilă companie de stat din România, a anunţat că a început procesul de recrutare pentru cei cinci membri ai directoratului companiei, demers realizat prin intermediul consultanţilor companiei cu activităţi în domeniul resurselor umane Pluri Consultants.

„Societatea de Producere a Energiei Electrice în Hidrocentrale Hidroelectrica S.A. alături de expertul său în recrutarea resurselor umane Pluri Consultants România S.R.L. anunţă declanşarea procedurii de recrutare şi selecţie de candidaţi pentru nominalizarea în vederea numirii membrilor directoratului său. Procesul de recrutare şi selecţie are ca scop identificarea, recrutarea şi selectarea celor mai potriviţi candidaţi pentru ocuparea a 5 (cinci) posturi de membri ai directoratului Hidroelectrica“, se arată în anunţul de recrutare publicat pe site-ul Hidroelectrica.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO