Eveniment

Hotelul Ambasador Bucureşti s-a redeschis pentru prima dată de la declararea Stării de Urgenţă în România

Hotelul Ambasador Bucureşti s-a redeschis pentru prima...

Autor: Daniel Lazar

18.05.2021, 10:58 192

Hotelul Ambasador, clasificat la 4 stele şi situat în centrul Bucureştiului, pe Bulevardul Magheru, s-a redeschis la mai bine de un distanţă de la închiderea sa pentru public, odată cu declararea Stării de Urgenţă, în luna martie a anului trecut.

Hotelul are 160 de locuri de cazare, prevăzute în acreditarea pe care o are de la Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri în cele 99 de spaţii de cazare, un restaurant şi două săli de conferinţă.

Anul trecut, unitatea hotelieră a avut un contract, cu o valoare maximă de 1,6 milioane lei, încheiat cu Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale din Bucureşti (ASSMB), pentru cazarea cadrelor medicale care erau în prima linie a luptei contra Covid-19.

Ambasador este primul hotel din Bucureşti care a obţinut un certificat recunoscut internaţional în conformitate cu standardul HELLO Hygiene, aceasta fiind o schemă de certificare sub licenţa internaţionala IQNet. La stabilirea acestei scheme s-au avut în vedere recomandările şi orientările naţionale şi internaţionale legate de prevenirea bolilor transmisibile.

Purtând semnătura arhitectului Arghir Culina, hotelul şi-a deschis porţile în anul 1939, având la inaugurare cea mai modernă instalaţie sanitară din Europa.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO