Eveniment

HR Insider/ ZF Corporate: Ce fel de beneficii cer angajaţii când companiile nu au bani de salarii mai mari?

HR Insider/ ZF Corporate: Ce fel de beneficii cer...

Autor: Adelina Mihai

27.01.2014, 21:35 1754

Şefii care ştiu să ofere feedback angajaţilor în cadru informal, fie el pozitiv sau negativ, vor reuşi să îi reţină în companie pe angajaţii valoroşi – aceasta este una dintre concluziile celei de-a opta ediţii a dezbaterii HR Insider, un eveniment periodic realizat de platforma online de ştiri cu plată ZF Corporate.

„Pe lângă cadrul formal în care managerul discută faţă în faţă cu angajatul, tinerii angajaţi apreciază feedback-ul la o cafea sau la un ceai, adică folosirea tehnicilor de management la minut, pentru că acolo se descarcă energii. Apoi, acele sesiuni formale de feedback se transformă în sesiuni de sumarizare şi în planuri de acţiune”, a explicat Adrian Paraschiv, senior partner al firmei de training Stand for Development, prezent ieri la dezbaterea HR Insider, organizată pe tema „Care sunt cele mai apreciate beneficii de către angajaţi şi cum a schimbat generaţia Y politicile de resurse umane în construirea pachetului de compensaţii?”. Printre invitaţii celei de-a opta ediţii a dezbaterii HR Insider s-au mai aflat Alina Rădulescu, directorul de HR al producătorului de conserve Scandia Food, Valentin Petrof, country manager al firmei de recrutare şi muncă temporară ManpowerGroup România şi Marius Iancu, corporate clients director în cadrul brokerului de asigurări Aon România.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.01.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO