Eveniment

Igaş: Am cerut şefilor de arme mai multă implicare, mai multă fermitate

Igaş: Am cerut şefilor de arme mai multă implicare, mai multă fermitate

Autor: Ovidiu Vanghele

16.01.2012, 14:26 766

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a anunţat, luni după-amiază, într-o conferinţă de presă, că le-a cerut "şefilor de arme" din Ministerul Administraţiei şi Internelor care gestionează protestele să acţioneze cu "mai multă implicare, mai multă fermitate".

Igaş a apreciat activitatea jandarmilor care au asigurat ordinea la protestele din toată ţara, de duminică, aproximativ 2.000 potrivit acestuia. Acesta a precizat că la protestele de duminică din cele 38 de oraşe ale ţării unde astfel de mitinguri au fost organizate au participat, potrivit statisticilor Ministerului, 8.600 de cetăţeni.

"Cer celor care invită anumite grupări, anumite găşti de cartier la aceste proteste să-şi asume o mare responsabilitate", a mai spus Igaş.

Ministrul a făcut la rândul lui un apel la respectarea legii.

"Legea se impune a fi respectată şi nu se negociază pentru a fi respectată. Nu putem să lăsăm ca un număr restrâns de oameni să bulverseze activităţile la nivel naţional şi cred că opinia publică nu e de acord cu aceste manifestări", a mai spus ministrul Igaş.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO