Eveniment

Igor Dodon promite să îi ”pună la punct” pe unioniştii români

Igor Dodon promite să îi ”pună la punct” pe...

Autor: Marian Avram

22.11.2017, 11:39 241

Igor Dodon, preşedintele Republicii Moldova, a declarat că nu are probleme cu România, însă a adăugat că o să îi ”pună la punct” pe toţi cei care vor promova unirea dintre cele două state, făcând aluzie la recentele vizite ale lui Traian Băsesc în Republica Moldova, relatează Agora.md. 

”Noi nu avem probleme cu românii, cu excepţia acelora care vor unirea. Fraţi, fraţi, dar brânza-i cu bani. Fiecare-i stăpân în casa sa”, a declarat preşedintele Republicii Moldova.

”Nu aveţi ce umbla pe aici, cum umblă Băsescu cu limba scoasă pe la noi prin sate. A pierdut încrederea populaţiei din România şi vrea să se bage aici. O să-i punem la punct pe toţi”, a adăugat Dodon.

Nu este pentru prima dată când Dodon este critic la adresa lui Traian Băsescu sau la adresa altor cetăţeni români. Criticile sale s-au îndreptat şi împotriva funcţionarilor de rang înalt din Republica Moldova care deţin şi cetăţenie română, precum magistraţii Curţii Constituţionale din Chişinău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO