Eveniment

IGPR vrea să cumpere servicii de transport aerian pentru însoţirea cetăţenilor extrădaţi

IGPR vrea să cumpere servicii de transport aerian pentru...

Autor: Departamentul Social

09.06.2019, 19:41 48

Potrivit anunţului publicat pe platforma SICAP, Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) intenţionează să cumpere servicii de transport aerian în Elveţia, Polonia, Norvegia, Belarus, Slovenia, Columbia, Macedonia, Muntenegru, Peru, Iordania, Monaco, Madagascar, Emiratele Arabe Unite (Dubai şi Abu Dhabi) şi Coreea de Sud.

Valoarea totală a contractului este de 903.500 euro, iar termenul de depunere a ofertelor este 17 iulie 2019.

Potrivit caietului de sarcini, ofertantul trebuie să îşi asume o serie de obligaţii, între care se numără şi aceea ca prestatorul serviciilor de transport aerian să accepte extrădaţi la bordul aeronavei.

„Compania se obligă să accepte la bord în cadrul unei curse un număr de până la 3 extrădaţi, numărul acestora fiind stabilit de autoritatea contractantă la momentul achiziţionării biletelor. (...) În situaţia în care nu există curse directe de la Bucureşti către locul de preluare, ofertantul va asigura bilete de avion cu un singur tranzit. Nu vor fi folosite pentru tranzit state ca Republica Turcia, Danemarca, Polonia, Ungaria,. Germania, LEtonia, Croaţia, Marea Britanie, Republica Serbia, Suedia sau Austria”, se mai arată în caietul de sarcini.

Acordul-cadru care va fi încheiat are o durată de 18 luni. În aceste 18 luni, pentru destinaţiile din lista ţărilor pentru care se cumpără servicii pot fi solicitate bilete pentru poliţişti (numărul lor poate varia între 2 şi 140) şi pentru cetăţeni extrădaţi (numărul lor variază între un cetăţean şi 70).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO