Eveniment

IKEA recheamă încă un produs. Atenţie dacă aţi cumpărat asta

IKEA recheamă încă un produs. Atenţie dacă aţi...

Autor: Departamentul Economic

30.09.2019, 10:26 341

IKEA îndeamnă toţi clienţii care au cumpărat baveta pentru bebeluşi MATVRÅ, în culorile Albastru/Roşu (2 bucăţi) să nu o mai utilizeze şi să contacteze IKEA pentru remediere, arată un comunicat al companiei.

„Toate produsele noastre sunt testate şi respectă legislaţia şi standardele relevante. În ciuda acestui fapt, am primit rapoarte care fac referire la faptul că accesoriul de prindere de pe produsul MATVRÅ se poate desprinde, reprezentând un pericol de sufocare în cazul în care este înghiţit”, arată documentul.

IKEA îndeamnă toţi clienţii să returneze produsul la IKEA pentru o rambursare completă sau pentru a primi un produs similar. Nu este necesară o dovadă a plăţii. „A ajuns în atenţia noastră că există riscul că accesoriul de prindere s-ar putea desprinde în cazul în care copilul trage de el”, spune Emelie Knoester, Business Area Manager la IKEA din Suedia şi continuă: “Bavetele cu acelaşi nume, MATVRÅ, cu model fructe/legume, verde/galben, sunt sigure pentru utilizare datorită materialului şi designului diferite.”

Baveta pentru copii MATVRÅ poate fi returnată la orice magazin IKEA pentru rambursare completă sau pentru înlocuirea produsului. Nu este necesară o dovadă a plăţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO