Eveniment

Ilie Nastase, urmărit de fisc pentru o datorie la stat de 1 milion de lei. "O aberatie"

Autor: Pro TV

11.01.2012, 11:09 410

Statul il acuza pe Ilie Nastase ca, prin fundatia sa, a adunat datorii de 1 milion de lei. Mai exact, nu a platit taxa de folosinta a unui teren primit doar pe hartie pentru academia sa de tenis.

"O aberatie", striga Ilie Nastase, care admite ca a facut greseala sa inregistreze respectivul lot la finante si in cartea funciara.

Fostul lider mondial Ilie Nastase a ajuns de pe tabela de joc pe lista neagra a datornicilor la Impozite si taxe in sectorul 1.

In 1999, Ilie Nastase visa sa faca pe terenurile Clubului Vointa o academie de tenis, sa construiasca o sala de 15.000 de locuri si sa ofere burse. Proiectul fostului mare tenismen a ramas insa doar pe hartie.

Fundatia lui a primit din partea Guvernului 63.000 de metri patrati in cartierul Pipera, cu titlu gratuit pentru 60 de ani. Desi Nasty nu a reusit nici pana astazi sa intre in posesia terenului, tot el este bun de plata.

Sursa video: www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO