Eveniment

Imagini fabuloase cu Ilie Năstase, după ce a rămas fără permis de conducere. Postura neaşteptată în care a fost surprins pe stradă şi o reacţie surprinzătoare

Imagini fabuloase cu Ilie Năstase, după ce a rămas...

Autor: Octavian Vasilescu

01.06.2018, 12:20 650

Ilie Năstase vede partea bună a lucrurilor după ce a rămas fără permis de conducere, acum fiind nevoit să facă mai multă mişcare: primul lider ATP nu a rămas pieton, ci... biciclist. 

Ilie Năstase a recurs la un mijloc de transport pentru care nu are nevoie de permis, după ce poliţiştii i-au făcut două dosare penale într-o zi. "Nasty" şi-a luat bicicletă şi a ieşit cu ea pe străzile din Bucureşti. "Vreau să le mulţumesc poliţiştilor pentru că astfel o să fiu în formă la picioare. E sănătos. Nu mai am voie nici de maşină, nici de scuter. O să-mi iau o tricicletă", a declarat Năstase pentru Kanal D.

În vârstă de 71 de ani, legendarul tenismen se supărase foarte tare pe oamenii legii, săptămâna trecută, aceştia fiind lipsiţi de tact atunci când l-au încătuşat după ce l-au prins băut la volan.

Vedeţi imaginile pe www.prosport.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO