Eveniment

Imtech modernizeaza Oltchim Rimnicu Vilcea

18.06.2004, 00:00 39

Grupul de servicii tehnice Imtech din Olanda va moderniza fabrica de PVC a societatii Oltchim Rimnicu Vilcea, hipermarketurile Selgros din Brasov, Bucuresti si orasul polonez Poznan, precum si o fabrica de tigari din Polonia, contractele avind o valoare totala de circa 18 milioane euro.
Proiectul derulat la Rimnicu-Vilcea vizeaza atit modernizarea cit si extinderea fabricii de PVC, si va fi realizat de firma Ventilex, detinuta de una dintre diviziile grupului, Imtech Technology.
Compania va furniza echipamente pentru trei dintre magazinele Selgros Cash&Carry, amplasate in Bucuresti, Brasov si Poznan, cu suprafete intre 15.000 si 18.000 metri patrati. Proiectul include, printre altele, instalarea unor tehnologii moderne de conditionare a aerului, climatizare, instalatii si sisteme de siguranta.
Aceleasi lucrari vor fi efectuate si la mai multe sectii ale fabricii grupului British American Tobacco (BAT) din Polonia.
Cu activitati in Olanda, Belgia, Germania, Spania si Marea Britanie, Imtech intentioneaza sa intre pe pietele statelor din Europa de Est, inclusiv ale noilor tari membre ale Uniunii Europene.
Imtech asigura pachete de servicii tehnice, cuprinzind insntalatii electrice, de climatizare si conditionare a aerului, control, automatizari, energie.
Solutiile grupului sint utilizate in domenii diverse, de la constructii in sectorul utilitatilor publice, la sanatate, comunicatii, industrie si mediu. Cifra de afaceri a Imtech a atins, anul trecut, aproape 2,1 miliarde de euro, profitul net fiind de 44 milioane de euro.
Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO