Eveniment

În Sectorul 5 va fi disponibil primul centru mobil de vaccinare din Bucureşti.

În Sectorul 5 va fi disponibil primul centru mobil de...

Autor: Dorin Oancea

30.05.2021, 21:53 875

Începând de luni, 31 mai 2021, în Sectorul 5 va fi disponibil primul Centru Mobil de Vaccinare din Bucureşti, realizat de Centrul Medical Dr. Furtună Dan în parteneriat cu Primăria Sectorului 5. 

Centrul Mobil de Vaccinare se va afla luni şi marţi în zona Pieţei Ferentari, iar miercuri, joi şi vineri pe platoul Academiei Militare.

Pentru a veni în sprijinul persoanelor care îşi doresc să se vaccineze, centrul se va deplasa în majoritatea cartierelor din Sectorul 5, inclusiv în zona Rahova sau Aleea Livezilor.

Caravana îşi propune să acopere tot Sectorul 5, astfel încât persoanele vârstnice sau cele care nu se pot deplasa la un centru de vaccinare, să se poată imuniza aproape de casă. Programul centrului este de luni până vineri, între orele 08.00-20.00 şi duminică între orele 08.00-18.00.

Toţi cei care doresc să se vaccineze la acest centru mobil, vor putea face acest lucru fără programare. Persoanele care vor veni să se imunizeze au nevoie doar de actul de identitate şi chestionarul de triaj. Persoanele vaccinate vor fi introduse în Registrul Electronic Naţional de Vaccinare, precizează primăria sectorului 5.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO