Eveniment

Încă cinci morţi din cauza coronavirus în România. Bilanţul ajunge la 162 de persoane

Încă cinci morţi din cauza coronavirus în România....

Autor: Laura Buciu

06.04.2020, 15:33 189

Încă cinci persoane au murit din cauza coronavirusului în România, potrivit anunţului de luni al Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

Potrivit GCS, un bărbat de 67 ani, din judeţul Ilfov, internat în 1 aprilie în INBI Matei Balş, confirmat în acceaşi zi, a murit în 6 aprilie. Suferea de diabet zaharat tip II, boală renală cronică, boala neuromusculară, obezitate.

Un bărbat de 70 de ani, din judeţul Iaşi a fost depistat pozitiv în timpul spitalizării în Secţia de Gastroenterologie SJU Iaşi (contact cu un caz din SJ Suceava). I-au fost recoltate probe în 27 martie şi a fost confirmat în 29 martie. A murit în 6 aprilie. Suferea de ciroză hepatică decompensată, etilism cronic, HTA.

De asemenea, o femeie de 89 de ani, din judeţul, internată în Spitalul Municipal Câmpulung, la Boli Infecţioase în 3 aprilie, a fost confirmată cu COVID-19 în 4 aprilie şi a murit în 6 aprilie. Suferise de infarct miocardic în antecedente avea insuficienţă cardiacă, bloc de ramura stânga, HTA, BPOC.

Un bărbat de 71 ani, din judeţul Vaslui, internat în 28 aprilie în Spitalul Municipal Bârlad-Boli Infecţioase, cu istoric de călătorie Antalya (Turcia), recoltat pentru COVID-19 în 28 martie, a fost confirmat în 30 martie şi a murit în 5 aprilie. Comorbidităţi: infarct miocardic în antecedente, CIC-protezată 2 stenturi.

Un alt deces este al unui bărbat de 82 de ani, din judeţul Bihor, internat in SCJU Oradea- ATI în 1 aprilie, este contact cazuri confirmate COVID-19. A fost confirmat COVID-19 în 1 aprilie, iar în data de 6 aprilie a murit. Comorbidităţi: HTA, diabet zaharat, boala neurologică, boală cardiovasculară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO