Eveniment

Încă o industrie iese câştigătoare din pandemie. Vânzarile online de mobilier, duble faţă de primăvara anului 2019

Încă o industrie iese câştigătoare din pandemie....

Autor: Andra Stroe, Business Magazin

10.05.2020, 10:02 431

În contextul economic generat de pandemia de COVID-19, retailul tradiţional s-a orientat spre eCommerce în primăvara acestui an. Industria Home & Deco este una dintre nişele în care comerţul online reuşeşte să ofere clienţilor posibilitatea de a continua cumpărăturile şi în situaţia actuală.

Retailerul de mobilier Acaju, companie românească, având sediul în Vaslui şi prezent cu magazine fizice în ultimii 14 ani  în Iaşi, Vaslui şi Neamţ, a înregistrat vânzări online în creştere în primăvara acestui an faţă de 2019. „Estimările noastre de creştere a cifrei de afaceri cu 30% în 2020 se menţin chiar şi în perioada aceasta de criză sanitară şi economică”, spune Iulian Acatrinei, director general Acaju.

Creşterea interesului pentru piese de mobilier de birou în contextul pandemiei s-a tradus într-o ofertă mai variată de produse pe acest segment pe Acaju.ro. Spre exemplu, volumul de căutări pentru mobilier de birou a crescut cu până la 10% şi pentru scaune de birou cu până la 40%.

Mobilierul pentru living şi dormitor - cele mai cerute categorii de produse în această perioadă

„Timpul petrecut acasă se traduce, în segmentul de vânzări online, într-o creştere a interesului pentru mobilierul de living, paturile cu un nivel ridicat de confort precum cele Boxspring, dar şi mobilierului pentru hol sau bucătărie”, notează Iulian Acatrinei.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO