Eveniment

Încă un accident cu două victime pe Autostrada Soarelui. Un rănit, adus cu elicopterul la Bucureşti

Autor: Gabriela Ghitcuta

16.11.2016, 09:37 413

Accidentul a avut loc la km 21, sensul de mers către Constanţa, din cauza poleiului. În urma coliziunii, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Una dintre ele a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Floreasca din Capitală, anunţă ISU Bucureşti Ilfov.

Cea de-a doua victimă a fost preluată de o ambulanţă şi adusă la Spitalul Pantelimon.

Accidentul s-a produs la scurt timp după ce 22 de persoane au fost evaluate de medici, dintre care patru transportate la spitale, în urma unui carambol în care au fost implicate 17 maşini pe Autostrada Soarelui, "Este vorba de un accident pe ambele sensuri în zona Glina, 10 maşini pe sensul spre Constanţa, 7 pe sensul spre Bucureşti. Colegii au evaluat 22 de persoane, din care patru urmează să fie duse la spital sau sunt în curs să fie transportate la spitale. Din cele patru o singură persoană are factură la unul din membrele superioare. Nu sunt cazuri critice", a declarat, marţi dimineaţă, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul MAI, Raed Arafat.

Accidentul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile unui carosabil acoperit cu polei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO