Eveniment

Încă un caz de păsări moarte picate din cer. 8.000 de porumbei cad morţi într-un oraş din Italia

Încă un caz de păsări moarte picate din cer. 8.000 de porumbei cad morţi într-un oraş din Italia

Autor: Adrian Voicu

07.01.2011, 15:54 220

8.000 de păsări au căzut moarte din cer într-un oraş din Italia.Păsările căzute în oraşul Faenza par să fi fost victimele otrăviriisau hipoxiei (scăderea cantităţii de oxigen din ţesuturi), conformpublicaţiei Daily Mail.

Conform unui martor citat de publicaţia britanică, păsările aucăzut în acelaşi timp. Oficialii italieni au declarat că cel maidevreme săptămâna viitoare vor prezenta cauzele care ar fi pututduce la moartea acestor păsări.

Evenimentul vine în continuarea unor morţi similare în mai multezone de pe glob. Astfel, cel mai recent caz este cel al morţii unorpeşti în statul Maryland.

Un alt caz de cădere a păsărilor moarte din cer a fost cel dinArkansas, în noaptea de Anul Nou 5.000 de zburătoare căzând din cerfără nicio explicaţie plauzibilă.

Neelucidata cădere din cer a până la 5.000 de păsări moarte, înstatul american Arkansas, de Anul Nou, nu a fost un fenomensingular, ci unul care s-a repetat în ultimele zile în mai multecolţuri ale lumii. Alte păsări moarte au "plouat" asupra Louisianei(imediat la sud de Arkansas), dar şi în Suedia, în timp ce maimulte plaje din statul american Maryland (la nord de WashingtonD.C.), Noua Zeelandă şi Brazilia au fost acoperite de peşti morţi.Citiţi mai multe despre cazurile neelucidate din ultima vreme pewww.gandul.info. Vedeţi harta cu morţile misterioase de pe glob pewww.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO