Eveniment

Încă un deputat a ”dezertat” din PSD şi s-a alăturat partidului lui Ponta

Încă un deputat a ”dezertat” din PSD şi s-a...

Autor: Departamentul Politic

22.04.2019, 12:24 1948

Deputatul PSD Nicolae Georgescu a anunţat, luni, că s-a înscris în Pro România şi va sprijini candidaţii la alegerile europarlamentare. El a spus că este dezamăgit de faptul că valorile de stângă au început să fie reprezentate în judeţul Argeş de personaje precum Cătălin Rădulescu - „mitralieră”.

„Am decis să mă alătur unei echipe pe care o cunosc şi în care mă regăsesc în ceea ce priveşte respectarea principiilor social-democrate adevărate. Sunt dezamăgit că în judeţul Argeş am ajuns ca valorile de stânga să fie reprezentate de un personaj precum Cătălin Rădulescu - «Mitralieră». Voi susţine lista PRO România pentru alegerile europarlamentare din 26 mai, pentru că am încredere că oameni precum comisarul european Corina Creţu vor şti să se bată la Bruxelles pentru a aduce mai multe fonduri europene, necesare inclusiv dezvoltării judeţul Argeş”, a declarat Nicolae Georgescu, potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii remis, luni, MEDIAFAX.

În prezent, Pro România are un număr de 22 de deputaţi în Camera Deputaţilor.

Pe 13 aprilie, Adrian Dobre, fost purtător de cuvânt al PSD, a anunţat că a trecut la Pro România, motivând că PSD a intrat pe un drum antieuropean şi un drum al extremei. În ultima perioadă s-au mai alăturat partidului condus de Victor Ponta deputaţi precum Adrian Ţuţuianu sau Mihai Tudose.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO