Încă un scandal în televiziune: Unul dintre cei mai cunoscuţi prezentatori din SUA a fost dat afară după ce un angajat s-a plâns de hărţuire sexuală

29 nov 2017 Ziarul Financiar

Matt Lauer, unul dintre ce mai cunoscuţi prezentatori de televiziune din SUA, a fost concediat de la NBC News, după ce un angajat l-a acuzat de un ”comportament sexual necorespunzător la locul de muncă”, scrie CNN.

Savannah Guthrie a făcut anunţul la Today Show. Lauer a fost în prim-plan-ul unuia dintre cele mai profitabile francize de televiziune din ultimele două decenii.

Preşedintele NBC News, Andrew Lack, a spus într-un memo că a fost prima plângere depusă împotriva lui Lauer în toată cariera sa în cadrul reţelei de televiziune. Totuşi, a spus că ”ni s-au prezentat de asemenea dovezi care ne-au făcut să credem că nu este un incident izolat”.

Reporterii din cadrul New York Times îl investighează pe Laur de mai multe săptămâni, potrivit unor surse citate de CNN.

Concedierea lui Matt Laur reprezintă înlăturarea uneia dintre cele mai recognoscibile personalităţi din istoria televiziuni, într-un moment când programele de ştiri de dimineaţă sunt din ce în ce mai importante pentru diviziile de ştiri.

Săptămâna trecută, CBS News l-a concediat pe unul dintre principalii prezentatori ai ştirilor de dimineaţă, Charlie Rose, după ce Washington Post a publicat un reportaj despre ani de zile de practici de hărţuire sexuală.  

 

 
Cuvinte cheie:
televiziune
, cnn
, concedieri
, stiri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide