Eveniment

Incediu la Piaţa Romană: 172 de persoane au fost evacuate, doi oameni au ajuns la spital

Incediu la Piaţa Romană: 172 de persoane au fost...

Autor: Petru Mazilu

24.05.2022, 10:14 1318

172 de persoane au fost evacuate, doi oameni au ajuns la spital, iar 25 de călători au primit îngijiri medicale la faţa locului, în urma incidentului de marţi, de la metrou. De asemenea, poliţiştii au restricţionat traficul la suprafaţă.

Potrivit bilanţului final, 172 de persoane au fost evacuate, 25 de persoane au fost asistate medical şi doua persoane au fost transportate la spital. Este vorba despre oameni care s-au intoxicat cu fum sau au suferit atac de panică.

Măsuri au fost luate şi la suprafaţă. Traficul rutier a fost restricţionat pe segmentul de drum cuprins între Piaţa Universităţii şi Piaţa Romană, în ambele sensuri de deplasare şi pe bd-ul Lascăr Catargiu, dinspre Piaţa Victoriei către Piaţa Romană.

De asemenea, au fost aplicate restricţii de trafic în intersecţiile apropiate şi pe străzile care fac legătura cu bd-ul Gheorghe Magheru.

Având în vedere intervenţia pompierilor la staţia de metrou Piaţa Romană, Brigada Rutieră recomandă şoferilor să evite zona, să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri şi să circule cu prudenţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO