Eveniment

Incendiu cu flăcări de 5-6 metri la o firmă din Popeşti-Leordeni. A fost emis mesaj Ro-Alert

Incendiu cu flăcări de 5-6 metri la o firmă din Popeşti-Leordeni. A fost emis mesaj Ro-Alert

Autor: Cosmin Pirv

05.12.2021, 07:50 1452

Un incendiu a izbucnit duminică dimineaţa în curtea unei firme în care sunt depozitate frigidere din localitatea Popeşti-Leordeni. Flăcările au o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri şi există pericol de extindere. A fost emis mesaj Ro-Alert.

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov intervin duminică dimineaţa pentru stingerea unui incendiu produs la stive de materiale reciclabile (frigidere, etc) depozitate în curtea unei firme din Popeştti-Leordeni, la intersecţia Şoselei de Centură cu Şoseaua Oletniţei.

Flăcările au o intensitate foarte mare, de peste 5-6 metri şi au afectat inclusiv halele de depozitare. Există pericol de extindere a incendiului la vecinătăţi, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

La faţa locului acţionează 20 de autospeciale de stingere, iar alte 4 se deplasează spre locul incendiului.

Suprafaţa afectată este de peste 3.000 de metri pătraţi. Conform pompierilor, nu sunt persoane rănite.

Intervenţia este îngreunată din cauza faptului că în zonă nu sunt surse de alimentare cu apă. „Se alimentează de la 2 km distanţă”, susţin pompierii.

Autorităţile au emis un mesaj Ro-Alert, prin care populaţia este sfătuită să ocolească zona. „Dacă sunteţi în apropiere, evacuaţi zona. Luaţi măsuri de adăpostire şi autoproecţie”, se arată în mesaj.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
Azi:
Diferență:
Ieri: 4.9250
Azi:
Diferență:
Ieri: 4.7278
Azi:
Diferență:
Ieri: 5.7274
Azi:
Diferență:
Ieri: 5.0120