Eveniment

Incendiu de proporţii la o biserica dintr-o localitate din judeţul Suceava

Incendiu de proporţii la o biserica dintr-o localitate...

Autor: Raluca Lazaroi, Mediafax

19.01.2018, 19:55 137

Nouă autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava intervin pentru stingerea unui incendiu care a cuprins biserica de lemn din localitatea Suha, comuna Mălini, din judeţul Suceava.

Conform reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, biserica de lemn din localitatea Suha, comuna Mălini, a fost cuprinsă de flăcări, puţin după 18:00, la faţa locului intervenind nouă autospeciale de stingere şi o autospecială SMURD.

“La sosirea echipajelor la faţa locului incendiul era generalizat. În interiorul lăcaşului de cult nu au existat persoane în momentul izbucnirii incendiului. Se lucrează pentru lichidarea incendiului şi urmează să se stabilească cauzele care au dus la producerea acestuia”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, Alin Găleată.

Biserica din localitatea Suha este o construcţie nouă, lucrările fiind începute în anul 2011 şi finalizate în anul 2015.

Biserica este în totalitate construită din lemn şi concepută în stil maramureşean, fiind amenajată ca şi capelă a unui cămin de bătrâni care a fost înfiinţat în apropiere.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO