Eveniment

Incendiu într-un bloc din Capitală, în urma unei explozii: Patru persoane au fost rănite

Incendiu într-un bloc din Capitală, în urma unei...

Autor: Florin Zafiu

09.08.2018, 18:17 256

Patru persoane a fost rănite în urma unei explozii dintr-un bloc de pe bulevardul Basarabia din Capitală şi, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, explozia a fost urmată de incendiu. Primele verificări arată că explozia pornit de la o butelie.

Pompierii intervin, la ora transmiterii ştirii, după ce a avut loc o explozie în apartamentul unui bloc situat pe bulevardul Basarabia din Capitală. În urma exploziei, care s-a produs la etajul cinci al imobilului, patru persoane din acelaşi apartament au fost rănite, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Explozia a fost urmată de incendiu, fiind afectate şi alte apartamente. Toate persoanele din acel bloc au fost evacuate. Din primele verificări, cauza exploziei ar fi o butelie pe care una din persoanele din apartament ar fi manevrat-o în mod necorespunzător. Această persoană are arsuri pe 50% din suprafaţa corpului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO