Eveniment

Incendiu într-un bloc din Sectorul 1 al Capitalei. ISU: Un locatar a fost găsit mort

Incendiu într-un bloc din Sectorul 1 al Capitalei. ISU:...

Autor: Daniela Timofti

12.12.2018, 13:21 43

O persoană a murit după ce un incendiu a izbucnit, miercuri, la etajul 7 al unui bloc de pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti -Ilfov, precizând că este posibil ca la etajele superioare să se afle şi alţi locatari.

Potrivit Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti Ilfov, o persoană a fost găsită moartă în apartamentul în care a izbucnit incendiul, iar o victimă de la etajul cinci a fost evacuată.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că un incendiu a izbucnit, miercuri, într-un bloc de pe bulevardul Ion Mihalache din Sectorul 1.

Momentan, patru autospeciale acţionează pentru stingerea focului. De asemenea, la operaţiuni este implicat şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Sunt degajări mari de fum şi se lucrează pentru evacuarea locatarilor, precizând că, la etajele superioare, posibil să se afle şi alte persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO