Eveniment

Incendiu la o rafinărie Lukoil din Ploieşti

INCENDIU la o rafinărie din Ploieşti (Imagine: Andreea Balaurea/ Arhiva Mediafax Foto)

Autor: Daciana Ilie

01.02.2013, 09:11 935

Un incendiu a izbucnit vineri dimineaţă în incinta rafinăriei Lukoil din Ploieşti, procesul tehnologic fiind oprit, iar la faţa locului se află 40 de pompieri care intervin cu autospeciale. Focul se manifestă la instalaţia de coxare din incinta rafinăriei, iar la ora transmiterii acestei ştiri arde produsul transportat de această instalaţie.

Potrivit purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, incendiul se manifestă la instalaţia de coxare din incinta rafinăriei, iar la ora transmiterii acestei ştiri arde produsul transportat de această instalaţie.

Procesul tehnologic al rafinăriei a fost oprit.

La locul incendiului s-au deplasat şapte autospeciale cu apă şi spumă, 40 de pompieri intervenind pentru stingerea flăcărilor.

Până în prezent nu se cunosc cauzele care au provocat izbucnirea flăcărilor, iar reprezentanta ISU Prahova a afirmat că nu există risc de producere a unei explozii.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO