Eveniment

Incendiu la un restaurant din centrul Capitalei

Incendiu la un restaurant din centrul Capitalei

Autor: Andreea Smerea

19.07.2019, 10:51 5817

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineaţă, la un restaurant din centrul Capitalei, aflat la intersecţia străzii Nerva Traian cu bulevardul Octavian Goga, persoanele aflate în interior reuşind să iasă până la sosirea pompierilor, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov. 

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov au anunţa că, vineri dimineaţă, un incendiu a izbucnit la restaurant situat la intersecţia străzii Nerva Traian cu bulevardul Octavian Goga, fiind vorba de o suprafaţă de aproximativ 20 metri pătraţi afectată de flăcări.

Au ars mase plastice, lemn şi electrocasnice.

Persoanele aflate în interior au ieşit până la sosirea pompierilor, aşa că nu sunt persoane rănite, flăcările fiind stinse.

La faţa locului sunt, la ora transmiterii ştirii, cinci autospeciale de stingere, pompierii lucrând pentru stingerea ultimelor focare, pentru îndepărtarea elementelor distruse de incendiu şi evacuarea fumului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO