Eveniment

Incendiu la un tramvai pe una dintre cele mai circulate linii din Capitală. STB a început anchetă

Incendiu la un tramvai pe una dintre cele mai circulate...

Autor: Nicolae Oprea, Mediafax

29.05.2019, 17:44 154

Primăria Capitalei anunţă că miercuri, în jurul orei 14.00, a avut loc un incendiu la un tramvai pe linia 19 în urma căruia nu au fost înregistrate victime, însă conducerea STB a dispus constituirea de urgenţă a unei anchete pentru a fi stabilite cauzele.

„Directorul General STB SA, Andrei Creci a dispus constituirea de urgenţă a unei comisii tehnice pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au provocat incendiul produs în cursul zilei de 29.05.2019, în jurul orei 14.00, pe Şoseaua Mihai Bravu/Bd. Camil Ressu, sens Complex Titan la un tramvai din linia 19”, se arată într-un comunicat Primăria Capitalei transmis miercuri.

Potrivit sursei citate, călătorii au fost evacuaţi, iar la faţa locului s-au deplasat două autospeciale ISU care au ajutat la stingerea incendiului. În urma acestui eveniment, tramvaiele liniilor 19, 23 şi 27 au fost blocate timp de 20 de minute.

Nu au fost înregistrate victime în rândul călătorilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO