Eveniment

Incendiu puternic în Capitală: Bucureştenii din Sectorul 2 sunt sfătuiţi să nu iasă din case

Incendiu puternic în Capitală: Bucureştenii din...

Autor: Florin Zafiu

08.03.2019, 18:33 523

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) a emis, vineri după-amiază, un mesaj către locuitorii Sectorului 2, prin sistemul de avertizare RO-Alert, prin care oamenii sunt avertizaţi să rămână pe cât posibil în incinte, din cauza incendiului de la depozitul de vopseluri. 

"Incendiu depozit vopseluri, str. Sergent Culea Nicolae, sector 2, Bucuresti, se manifesta cu degajari mari de fum. Norul de fum se indreapta pe directia Bucuresti - Urziceni. Pentru asigurarea protectiei ramaneti pe cat posibil in incinte, inchideti geamurile si nu va expuneti la fum. Respectati recomandarile pompierilor", este mesajul transmis de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) locuitorilor din Sectorul 2 al Capitalei.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au transmis că un incendiu a izbucnit într-un depozit de vopseluri situat pe strada Culea Nicolae din Sectorul 2 al Capitalei.

Suprafaţa afectată de flăcări este de aproximativ 500 de metri pătraţi.

Până la ora transmiterii ştirii, nu au fost înregistrate persoane rănite.

La faţa locului, au fost trimise 22 autospeciale de stingere, două echipaje de descarcerare, patru autoscări, Detaşamentul Special de Salvatori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO