Eveniment

Incendiul de la clubul din Constanţa a fost stins;două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Incendiul de la clubul din Constanţa a fost stins;două...

Autor: Cosmin Vaideanu

01.11.2015, 21:01 340

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea Dobrogea, cinci persoane, anagate ale clubului, se aflau în incintă la momentul izbucnirii incendiului, acestea părăsind zona când au simţit miros de fum, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Două dintre cele cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale la faţa locului după ce au inhalat fum, refuzând însă să fie transportate la spital.

La ora transmiterii acestei ştiri, incendiul, care a distrus panoul electric, a fost stins.

Pmpierii continuă cercetările la faţa locului pentru a stabili cauzele exacte ale producerii acestuia.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, duminică, în jurul orei 20.00, la Culture Club, aflat în incinta Casei de Cultură din Constanţa.

La faţa locului, s-au deplasat două autospeciale, incendiul fiind localizat la un tablou eletric.

Secretarul de stat Raed Arafat declara că în momentul izbucnirii incendiului în interiorul clubului erau cinci persoane, care au ieşit singure şi nu au fost rănite, fiind posibil să fi fost intoxicate cu fum.

Incendiul are loc la două zile de la tragedia din clubul bucureştean Colectiv, unde au murit 30 de persoane, iar peste 180 au fost rănite, în urma unui incendiu declanşat de la artificii aprinse in faţa scenei unde avea loc un concert al trupei rock Goodbye Gravity. Un număr de 146 de răniţi au fost internaţi în 12 spitale din Capitală, mai mult de jumătate dintre aceştia fiind în stare gravă sau critică, iar prognosticul medicilor în cazul acestora fiind foarte rezervat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO