Eveniment

Incident de securitate în inima Europei: Un individ care a atacat cu cuţitul un ofiţer, împuşcat de poliţie la Bruxelles

Incident de securitate în inima Europei: Un individ care...

Autor: Mircea Olteanu, Mediafax

17.09.2018, 13:22 163

Poliţiştii au împuşcat luni un bărbat care a atacat un ofiţer cu cuţitul după ce aceştia l-au găsit dormind pe trotuar în apropierea unui centru pentru azilanţi din Bruxelles, a transmis poliţia belgiană, precizând că suspectul a fost rănit grav, informează agenţia de ştiri Reuters.

Doi ofiţeri de poliţie au descoperit doi indivizi care dormeau pe trotuar şi le-au cerut să se mute. Unul dintre indivizi a scos un cuţit şi a refuzat să-l lase jos, a declarat Ilse Van de Keere, purtătoarea de cuvânt a Poliţiei din Bruxelles, precizând că poliţiştii au folosit bastoanele şi un spray lacrimogen în încercarea de a dezarma suspectul.

"Persoana a continuat să fie ameninţătoare şi a rănit un ofiţer la nivelul capului", a adăugat Van de Keere.

Ofiţerul a suferit o tăietură superficială în urma atacului, iar suspectul a fost împuşcat în piept şi picior de celălalt poliţist.

Până în acest moment nu există informaţii disponibile despre identitatea suspectului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO