Eveniment

Incident grav: Trei case prăbuşite după o explozie în Italia. Bilanţul până la această oră

Incident grav: Trei case prăbuşite după o explozie în...

Autor: Andreea Tobias

12.12.2021, 11:00 5307

UPDATE:

Pompierii italieni au mai găsit două cadavre după explozia care a dus la prăbuşirea a trei case în comuna Ravanusa, Sicilia. Bilanţul victimelor urcă la trei.


O scurgere uriaşă de gaz a provocat o explozie care a dus la prăbuşirea a trei case şi la avarierea altor trei, în comuna Ravanusa, Sicilia. Un bărbat a murit, două femei au fost scoase vii de sub dărâmături, iar 8 persoane sunt încă dispărute.

Două femei au fost scoase în viaţă de sub dărâmături, însă un bărbat a murit.

Opt persoane sunt în continuare date dispărute, printre care o tânără care urma să nască miercuri, potrivit agenţiei ANSA.

Zona a fost securizată.

Nu este clar ce a provocat explozia. La Stampa scrie că iniţial s-a crezut că explozia a fost provocată de o butelie de gaz defectă, dar apoi a apărut ipoteza potrivit căreia explozia, resimţită şi în localităţile învecinate, a fost cauzată de o defecţiune a conductei de gaz metan din Ravanusa, un oraş de 11.000 de locuitori situat pe dealurile din inima provinciei Agrigento.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO