Eveniment

Incident la metrou: Un suspect dus la audieri, în cazul ameninţării de la metrou

Incident la metrou: Un suspect dus la audieri, în cazul...

Autor: Andreea Traicu, Mediafax

15.12.2017, 11:25 237

Un suspect a fost dus la audieri, în cazul noului incident înregistrat la metrou. Poliţiştii vor stabili dacă este vorba despre persoana care ar fi ameninţat-o pe femeia care a depus plângerea.

Incidentul a avut loc în staţia de metrou Unirii 2. În momentul de faţă sunt echipaje de Poliţie în toate staţiile de metrou.

“Avem un suspect reţinut. Nu ştim dacă este vorba despre aceeaşi persoană care a lansat ameninţări, urmează să se stabilească acest lucru. Toate echipajele aflate în teren sunt implicate în rezolvarea acestei situaţii”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei, pentru MEDIAFAX.

"În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, la Poliţia Metrou s-a prezentat o femeie, de 42 ani, care a sesizat faptul că a fost ameninţată de către o necunoscută, care prezenta următoarele semnalmente: vârsta de 60-65 ani, aproximativ 1,60m, constituţie robustă, îmbrăcată cu mai multe haine, peste care avea o fustă dreaptă, de culoare neagră, pulover negru, lung, căciulă neagră, geantă bej şi cizme negre. Pe braţ purta o haină de culoare neagră", transmite Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au declarat că persoana suspectată i-ar fi zis femeii care a depus plângerea : "Nu scapi de mine".

Poliţia a furnizat fotografii cu femeia suspectată de ameninţare.

"Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alăturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist", este apelul anchetatorilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO