Eveniment

Incident la Wimbledon: Motivul pentru care a fost emandată Serena Williams şi criza de nervi a lui Fabio Fognini

Incident la Wimbledon: Motivul pentru care a fost...

Autor: Radu Stroe

09.07.2019, 09:24 227

Organizatorii turneului de la Wimbledon i-au amendat pe Serena Williams (37 de ani, nr. 10 WTA) şi Fabio Fognini (32 de ani, nr. 10 ATP).

Serena Williams a primit o amendă de 10.000 de dolari pentru că a avariat, cu racheta sa, gazonul de pe unul dintre terenurile de joc, în timpul unei sesiuni de antrenament.

Williams nu a fost singura sportivă amendată, în timpul Grand Slam-ului britanic. Fabio Fognini a primit o amendă de 3.000 de dolari după ce a spus că Wimbledon ar trebui bombardat. Incidentul s-a petrecut în timpul partidei disputate cu Tennys Sandgren, partidă pe care italianul a pierdut-o cu scorul de 6-3, 7-6, 6-3.

În timpul jocului, Fognini a spus în limba sa maternă: "La naiba cu englezii. Îmi doresc ca o bombă să explodeze peste clubul ăsta. O bombă ar trebui să explodeze aici".

După acest incident, Fognini şi-a cerut iertare spunând: "Dacă cineva se simte ofensat, îmi cer scuze. Nici o problemă".

Mulţi fani ai tenisului s-au arătat indignaţi de decizia celor de la Wimbledon, susţinând că fapta lui Fognini este mult mai gravă decât cea a Serenei Williams.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO