Eveniment

Incident şocant în Capitală: Un bărbat a murit după ce s-a aruncat de la unul dintre etajele hotelului Intercontinental

Incident şocant în Capitală: Un bărbat a murit după...

Autor: Florin Zafiu

08.01.2019, 19:38 1227

Un bărbat s-a aruncat, marţi seară, de la unul dintre etajele hotelului Intercontinental din Capitală şi a murit, echipajele încercând fără succes resuscitarea acestuia, informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei. 

Un bărbat s-a aruncat de la unul dintre etajele hotelului Intercontinental din Bucureşti, echipajele ISU încercând să-l resusciteze, însă fără succes. Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov, până în acest moment nu se ştie de la ce etaj s-a aruncat bărbatul şi nici nu a fost identificat.

Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

„În urmă cu scurt timp, Poliţia Capitalei a fost sesizată că un bărbat s-a precipitat de la mare înălţime, la o unitate hotelieră situată pe raza sectorului 1. Cazul a fost preluat de Compartimentul Morţi Supecte din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor care au condus la decesul acestuia. Cadavrul urmează a fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, informează Poliţia Capitalei.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO