Eveniment

Incidente pe pârtiile din Masivul Postăvaru. 11 persoane s-au accidentat şi au avut nevoie de ajutor

Incidente pe pârtiile din Masivul Postăvaru. 11...

Autor: Petru Mazilu

17.01.2021, 19:13 82

11 persoane s-au accidentat duminică pe pârtiile din Masivul Postăvaru. Salvamontiştii le-au acordat primul ajutor, iar cinci turişti au fost preluaţi de echipajele SMURD.

Incidentele s-au produs duminică pe pârtiile din Masivul Postăvaru. Salvamontiştii au intervenit de fiecare dată, iar turiştii cu răni grave au fost transportaţi la ambulanţele SMURD.

„Astăzi, 17.01.2021, Serviciul Public Local Salvamont Braşov a fost solicitat să intervină în 11 cazuri în care turiştii s-au accidentat în timp ce practicau sporturile de iarnă în Poiana Braşov. Dupa ce li s-a acordat primul ajutor, aceştia au fost transportaţi în siguranţă la baza muntelui. Pentru cinci dintre persoanele accidentate a fost nevoie şi de intervenţia echipajelor SMURD/SAJ, pentru investigaţii suplimentare”, au anunţat salvamontiştii braşoveni.

De la debutul sezonului de schi, salvamontiştii din Poiana Braşov au intervenit în 88 de cazuri. 89 de persoane care s-au accidentat, rătăcit sau au solicitat evacuarea au fost salvate de salvatorii montani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO