Eveniment

Inconştienţă în vreme de pandemie: Zeci de ploieşteni s-au adunat la vorbă la Sala Sporturilor

Inconştienţă în vreme de pandemie: Zeci de...

Autor: Laura Petrescu, Laura Buciu

20.03.2020, 10:41 149
Zeci de ploieşteni s-au adunat să stea la vorbă, în faţa Sălii Sporturilor din oraş, în ciuda restricţiilor impuse de autorităţi, din cauza pandemiei. Imaginile inconştienţei au devenit virale pe Facebook. 
 
Imagini cu zeci de persoane care s-au adunat, joi seara, la Sala Sporturilor din Ploieşti au fost publicate pe Facebook, devenind virale. Poliţiştii s-au dus la locul adunării şi i-au sfătuit pe cei prezenţi să meargă casă.

„Şoc! Inconştienţă vecină cu moartea”, este mesajul care însoţeşte imaginile, pe Facebook.

În filmare se văd zeci de maşini şi persoane care sunt strânse în grupuri şi stau de vorbă, fiind aproape unele de altele.

„Cum arată Ploieştiul, Sala Sporturilor. Sunt oameni cel puţin inconştienţi (...). Oamenii simt nevoia să iasă dar sunt exact aceiaşi inconştienţi ca şi în Italia, care stau, se adună. Probabil că nici la festivalul berii sau la vreun alt festival de manele nu vezi atâtea maşini la Sala Sporturilor, nici ziua în amiaza mare“, comentează cel care a filmat.

După ce au fost publicate imaginile, poliţiştii au mers la locul adunării.

Chioşcurile au fost găsite închise, iar în zona au mai fost găsite doar câteva persoane cărora le-au fost explicate riscurile la care se expun.

Pentru a preveni astfel de întâlniri, poliţiştii vor patrula în zona.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO